Geld verdienen met Enquêtes

Geld verdienen met enquêtes invullen

geld verdienen met enquêtes
Zoveel mensen, zoveel meningen. Verdien geld met enquêtes invullen!
Geld verdienen met enquêtes. Dat is leuk en makkelijk om te doen. Iedereen heeft wel ergens een mening over. Door jouw opinie te delen in een vragenlijst, kun je geld verdienen! Bedrijven en overheden gaan met jouw ideeën aan de slag om zich te verbeteren.

Meedoen is altijd gratis en er zijn geen verplichtingen! Probeer ook deze leuke manier om geld te verdienen:
Begin met enquêtes invullen
 

Geld verdienen met enquêtes: leuk en nuttig!

Wat is dat precies; geld verdienen met enquêtes?

Bedrijven willen graag weten wat consumenten belangrijk vinden. Dat wordt onderzocht met online enquêtes waarvoor je betaald krijgt. Daarna gaat het bedrijf haar product of dienst aanpassen aan jouw ideeën. Het is dus serieus en nuttig werk!

Door de enquêtes in te vullen verdien jij geld, maar draag je ook je steentje bij aan betere producten en diensten. Een win-winsituatie dus!

geld verdienen met enquêtes
Online enquêtes invullen voor geld!

Hoe werkt enquêtes invullen voor geld?

Enquêtes invullen voor geld; hoe werkt dat eigenlijk?

Om te beginnen met enquêtes invullen, kun je je gratis aanmelden bij een online panel. Soms krijg je een cadeautje, bijvoorbeeld 100 punten.

Als eerst wil het panel je een beetje leren kennen. Daarom worden een paar algemene vragen gesteld, zoals: ben je man of vrouw, wat is je leeftijd, enzovoort. Deze vragen worden opgeslagen in jouw profiel. Je kunt de gegevens later altijd aanpassen.

Onderzoekers laten aan het panel weten welke doelgroep zij zoeken voor hun vragenlijst. De panels vergelijken dat met jouw profiel. Als jij tot de doelgroep behoort, krijg je per mail een uitnodiging om de enquête in te vullen. Daardoor doe je dus alleen mee als je tot de doelgroep behoort. Dat scheelt ergernis.

De panels mogen jouw gegevens nooit doorgeven aan onderzoekers. Daardoor wordt je privacy gegarandeerd. Ook is het goed om te weten dat enquêtes altijd anoniem zijn; alles wat jij invult in een enquête, wordt anoniem gemaakt. Jouw antwoorden worden samengevoegd met die van andere deelnemers.

Simpel geld verdienen met enquêtes

Hoe simpel is geld verdienen met enquêtes? Dat lees je hieronder in het kort:

   – Altijd gratis meedoen;
   – Enquêtes invullen thuis of onderweg;
   – Invullen op pc, laptop, tablet of smartphone
   – Geen verplichtingen om mee te doen

geld verdienen met enquêtes

Hoeveel verdien ik met het invullen van enquêtes?

geld verdienen met enquêtes
Geld of deze cadeaubonnen verdienen met enquêtes!

Hoeveel je precies verdient, hangt ervan af hoe actief je ermee bezig bent. Je kunt met één panel meedoen, maar je verdient meer als je met meerdere panels meedoet. Maximaal verdien je € 7 per enquête.

De verdiensten zijn vaak berekend rond de € 10 per uur. Met een korte enquête van 5 minuten verdien je dus zo’n 1 euro.

Als je een aantal vragenlijsten hebt ingevuld, kun je het saldo laten uitbetalen in geld of cadeaubonnen. Hiernaast zie je een selectie leuke cadeaukaarten.

Ook leuk om te weten, is dat je bij veel panels mooie geldprijzen kunt winnen! Als lid maak je gratis kans op geldprijzen tussen de € 50 en € 2000. De prijzen worden elke week, maand of kwartaal uitgedeeld. Je hebt veel meer kans om iets te winnen dan bij een nationale loterij!

Betrouwbaar enquêtes invullen voor geld

Is enquêtes invullen voor geld betrouwbaar? Krijg je wel echt betaald voor het werk? Panels die betrouwbaar zijn, hebben veel leden. Ook panels die al lang bestaan zijn meestal wel betrouwbaar. Gelukkig hebben wij dat al uitgezocht! Bekijk onze lijst met betrouwbare panels.

geld verdienen met enquêtes invullen PanelClix
Betrouwbaar enquêtes invullen met PanelClix

Voorbeeld
Als voorbeeld nemen we het grootste panel van Nederland: PanelClix. Dit bureau doet online onderzoek, is opgericht in 1999 in ons land en heeft inmiddels al 500.000 leden! Ook in België, Duitsland en Frankrijk is PanelClix actief. Je mag al gratis inschrijven vanaf 12 jaar.

Het onderzoeksinstituut is ingeschreven bij de KvK en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam. Bij PanelClix kun je dus betrouwbaar geld verdienen met enquêtes!

Meer weten over de betrouwbaarheid van andere panels? Bekijk de informatie onderaan de pagina.

Is meedoen gratis?

Ja, meedoen is helemaal kosteloos. Sterker nog: bij sommige bureaus krijg je zelfs geld betaald bij de gratis inschrijving. Nieuwe leden krijgen deze start bonus gratis aangeboden, als dank om lid te worden bij het panel.

Overzicht alle panels: geld verdienen met enquêtes

Verdien honderden euro’s met online enquêtes! Meld je gratis aan bij de panels hieronder. Het inschrijven is net zo makkelijk als het uitschrijven.

Tip: Meld je aan bij meerdere panels. Dan kun je meer geld verdienen!

Geld verdienen met enquêtes
PanelClix Tip!
GFK panel
PanelWizard Tip!
Toluna
Ipsos I-say
Respondentendatabase
Opinionbar

 

Andere manieren om geld te verdienen

Er zijn nog meer manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door reclame mails te lezen. Dat is een hele makkelijke manier om online geld te verdienen. De mails ontvang je in jouw mailbox tegen een vergoeding. Elke mail die je leest, levert je geld op! Wanneer je de mails leest, bepaal je zelf.

Lees meer hierover op: online geld verdienen met mails