Hoe werkt het?

Online reclame is niet nieuw maar wordt wel steeds belangrijker. Bedrijven willen hun reclame graag sturen aan mensen die erin geïnteresseerd zijn. Een advertentie in de krant is niet voor iedereen interessant. Een online nieuwsbrief die mensen graag ontvangen wel.

Doelgerichte reclame is waardevol. Dan weet een bedrijf zeker wie de reclame ontvangt en hoeveel mogelijke interesse iemand daarvoor heeft. De kans is klein dat bijvoorbeeld een man geïnteresseerd is in reclame voor vrouwenkleding.

Dit is de reden waarom sociale media zoals Facebook heel erg rijk zijn geworden; zij weten veel over jou en geven deze informatie (vaak zonder dat jij dit weet) door aan de bedrijven die jou gerichte reclame kunnen sturen en daar de sociale media flink voor betalen.

Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, heeft een vermogen van circa 53 miljard Dollar. Hij staat in de top 5 rijkste mensen op aarde.

Zou je het niet leuk vinden om zelf betaald te worden om advertenties te ontvangen en bekijken? Dat kan met reclame mails!

Hoe werkt geld verdienen met advertenties?

Er is een manier om vrijwillig reclame te ontvangen en daar zelf geld mee te verdienen!

Sommige websites versturen mails met advertenties van bedrijven. Zij krijgen hiervoor betaald en geven een deel aan jou! Dit soort websites heten spaarprogramma’s of spaarsites.

Iedereen die wil mag lid worden van zo’n website. Bij de meeste mag je meedoen als je 16 jaar of ouder bent (de wettelijke minimum leeftijd). Het verdienen van geld met deze advertenties is helemaal gratis.

Je verdient geld door op de advertenties te klikken. Dan wordt er een bedrag opgespaard wat je later kunt uitbetalen op je bankrekening.

geld verdienen met reclame
Laat je betalen om naar online reclame te kijken!

Hoe krijg je betaald?

Makkelijk online geld verdienen met reclame mails
Makkelijk online geld verdienen met reclame mails

Je krijgt voor elke mail een vergoeding. Daarvoor moet wel op de mail klikken, want zo kan jouw ‘werk’ geregistreerd worden.

Ook hebben veel spaarsites nog advertenties (banners) op de website staan die je kunt aanklikken tegen een vergoeding.

Daarnaast ontvang je bij jouw gratis aanmelding een bedrag cadeau. Het verschilt per website, maar de eerste 1 tot 7,50 euro krijg je gratis!

Door je bij alle spaarsites aan te melden kun je zo al 37 euro verdienen. Je ontvangt dan ook meer mails mat advertenties, waardoor je meer geld verdient!

Is geld verdienen met mails betrouwbaar?

betrouwbaar geld verdienen
Betrouwbaar geld verdienen met reclame mails: helemaal gratis

Is geld verdienen met mails wel betrouwbaar?

Helaas zijn er online onbetrouwbare websites. Ze beloven bijvoorbeeld dat je duizenden euro’s per maand kunt verdienen, als je eerst even wat koopt zoals een nutteloos boek of een waardeloze cursus. Trap daar niet in!

Houd het simpel en makkelijk. Geld verdienen met reclame mails is helemaal gratis. Van het aanmelden tot het gebruik van de dienst betaal je helemaal niets. Het levert je juist geld op!

En je hebt geen verplichtingen; bepaal zelf wanneer je de mails leest en dus geld verdient. Een ledenservice staat voor jou klaar om je te helpen bij vragen.

Zo kun je makkelijk en betrouwbaar online geld verdienen.