Hoe kan je geld verdienen?

Hoe kan je geld verdienen?

Hoe kan je geld verdienen op een simpele manier? Online geld verdienen lijkt nog niet zo makkelijk. Waar en hoe kan ik geld verdienen? Het is mogelijk geld te verdienen zonder diploma en zonder de deur uit te hoeven! Op internet zijn veel manieren te vinden, maar niet alle websites zijn eerlijk. Er zijn heel veel sites die jou gouden bergen beloven. Maar het is de vraag of die beloftes te vertrouwen zijn (meestal niet!). Hoe kun je dan wel geld verdienen op internet op een betrouwbare manier?

hoe kan je geld verdienen
Hoe kan je geld verdienen?

Hoe kan je geld verdienen met reclame klikken?

Een betrouwbare methode om geld te verdienen is reclame klikken. Hoe kan je hiermee geld verdienen? Op internet zijn heel wat spaarsites. Deze sites, ook wel spaarprogramma’s genoemd, ontvangen geld van adverteerders om reclame te sturen naar de leden.

Als je gratis lid bent van een spaarsite, krijg je aanbiedingen van winkels en webshops naar je mail gestuurd. Dit is reclame van bijvoorbeeld de Media Markt en bol.com. Deze reclame zie je ook op tv of op straat. Maar door lid te zijn van een spaarsite en deze reclame aan te klikken in je mail, krijg je geld betaald!

Hoe je betrouwbaar geld kunt verdienen met reclame klikken…

Hoe kan je betrouwbaar geld verdienen? Reclame klikken kost niets; iedereen mag gratis lid worden. En je hebt geen enkele verplichting. Maar er zijn meer redenen om aan te geven hoe je betrouwbaar geld kunt verdienen met het klikken van reclame. Neem bijvoorbeeld Euroclix. Dit spaarprogramma bestaat al sinds 1999. Iedereen vanaf 12 jaar mag gratis lid worden en geld verdienen. Dit zijn de redenen waarom geld verdienen met EuroClix betrouwbaar is:

hoe kan je geld verdienen met mails
hoe kan je geld verdienen met reclame mails?
  • gratis lid worden en reclame ontvangen per mail
  • meer dan 250.000 mensen in Nederland zijn al lid
  • veel manieren om geld te verdienen
  • goede bereikbare ledenservice
  • ingeschreven bij KvK met hoofdkantoor in Amsterdam

 

Top 3 – hoe je het beste geld kan verdienen

Spaarsite Cadeau bij aanmelden
EuroClix   Tip! € 1,50
Ipay € 1,25
NuCash € 1,-

Klik hier om meer betrouwbare spaarsites te zien

Hoe kan je geld verdienen met enquêtes invullen?

Nog een goede methode hoe je geld kan verdienen is enquêtes invullen. Hoe kan je geld verdienen door enquêtes in te vullen? In Nederland en andere landen zijn grote onderzoeksbureaus actief. Misschien heb je wel eens gehoord van Ipsos. Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar heeft ook kantoren in Nederland. Het bedrijf doet onderzoek naar van alles: vooral bij verkiezingen hoor je de naam Ipsos wel eens vallen. Dan doen ze onderzoek naar het stemgedrag. Ipsos heeft een online panel. Je kunt daar gratis lid van worden. Voor elke ingevulde online enquête krijg je betaald!

De voordelen hoe je geld kunt verdienen met enquêtes

  • geen verplichtingen; zelf bepalen of je meedoet aan een onderzoek
  • gratis lid worden
  • dankzij internet overal vragenlijsten invullen: thuis, onderweg, …

Top 3 – hoe je het beste geld kan verdienen met enquêtes

Onderzoeksbureau Gratis start bonus
PanelClix  Tip! € 1,50
Ipsos  
Global Test Market 

 

Klik hier voor alle onderzoekspanels