Geld verdienen studenten

Geld terug verdienen als student: hoe doe je dat?

Veel studenten weten niet dat ze online veel geld kunnen terug verdienen op hun kosten tijdens de studie. Denk bijvoorbeeld aan studieboeken, maar ook op vakanties en verzekeringen kun je geld terug verdienen..

Bijna niemand kent dit en laat hierdoor veel geld liggen. Jij hopelijk niet! Lees daarom gauw verder.

 

Korting op je studieboeken bij Studystore

geld terug verdienen student
Geld terug verdienen op de aankoop van je studieboeken!

Moet je studieboeken kopen? Veel studenten weten niet dat ze online geld terug kunnen krijgen op hun studieboeken!

De meeste studenten worden voor hun studieboeken doorverwezen naar de online winkel Studystore. Je kunt tot 1,5% geld terug verdienen op je bestelling bij Studystore! Dat lijkt misschien niet veel, maar studenten geven gemiddeld een paar duizend euro uit aan boeken tijdens hun studie. En dan is het toch een aardig bedrag!

korting studystore
Geld terug op je studieboeken verdienen met Cashbackkorting!

De korting geldt ook op tweedehands boeken en e-books!

Via de gratis website Cashbackkorting.nl kun je geld terug verdienen op je studieboeken. Dit is niet alleen Studystore, maar ook andere winkels. Lees de uitleg

 

Korting bij Studystore
 
→ Klik hier

 

Geld terug verdienen op jouw studenten-/jongerenvakantie!

online geld verdienen student
Een studenten vakantie online bij elkaar verdienen!

Nog leuker is natuurlijk om geld terug te krijgen op je vakantie. En dat is vaak mogelijk. Helaas weten veel studenten dat niet, maar jij nu wel!

Bij Cashbackkorting.nl zijn ruim 350 websites aangesloten die te maken hebben met vakantie & reizen. Dit zijn reisorganisaties, hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, treintickets, busreizen, cruises, vakantieparken, autohuur, enzovoort. Hierop kun je tot 10% geld terug verdienen!

Je kunt bijvoorbeeld iets reserveren via Booking.com. Over het bedrag wat je normaal ook moet betalen, ontvang je nu geld terug!

 

Extra korting op jouw vakantie!
 
Geld terug van jouw vakantie

 

Meer online geld terug verdienen als student

Maar er is nog meer waar je als student online geld terug kunt verdienen! Hier staat een kort overzicht:

  • sportartikelen
  • kleding
  • inboedelverzekering
  • laptops
  • smartphones (ook abonnementen)
  • elektrische apparaten
  • zorgverzekering

Laat het geld niet liggen! Op bijna alles wat je online koopt, kun je extra geld terug krijgen. Dat loopt in de honderden euro’s. Zo heb je dus al gauw een vakantie bij elkaar gespaard!

Meld je dus gratis aan bij Cashbackkorting.nl en verdien geld terug.

Geld online verdienen voor studenten

De website Cashbackkorting.nl biedt niet alleen korting op bijna alles wat jij tijdens je studie nodig hebt. Je kunt als student ook geld verdienen met e-mails.

Hoe dat precies werkt, kun hier lezen: Geld verdienen student.

 

Hoe werkt Cashbackkorting.nl?

Cashbackkorting.nl is een gratis website waar je geld terug kunt verdienen op alles wat je online koopt! Deze website is een soort tussenpersoon tussen koper en verkoper. De site doet moeite om klanten aan te brengen bij verkopers. Cashbackkorting krijgt geld van de verkopers als dank voor de aangebrachte klanten. Een deel daarvan wordt aan jou gegeven!

Voorbeeld: je wilt online een paar schoenen kopen die € 75 kosten. Bij Cashbackkorting krijg je 6% cashback aangeboden bij de webshop waar je de schoenen wilt kopen. Dat betekent dus dat je € 4,50 terugkrijgt!

De korting geldt op vrijwel alles wat je koopt, ook op aanbiedingen!

Meld je gratis aan op Cashbackkorting.nl. De eerste € 7,50 krijg je gratis!
 

 

Het lid worden en lid zijn van Cashbackkorting kost niets. De website heeft een ledenservice waar je terecht kunt voor al je vragen en hulp. Naast cashback, kun je ook geld verdienen door mails met advertenties te ontvangen. Dit kun je naar wens uitschakelen in je account. Ook kun je geld verdienen met het klikken van online reclame banners en op veel andere manieren. Bij je aanmelding krijg je € 7,50 gratis cadeau. Is je saldo 25 euro of hoger, dan kun je dit laten uitkeren in geld op je bankrekening of in cadeaukaarten naar keuze.