Extra geld verdienen

Extra geld verdienen: tips

extra geld verdienen tips
Tips om extra geld te verdienen!

Extra geld verdienen wil iedereen graag! Helaas hebben veel mensen het financieel niet breed. Ondanks dat de meesten hard werken, is het vaak toch nog moeilijk om geld over te houden voor leuke dingen.

Tips om extra geld te verdienen zijn dus meer dan welkom. En die hebben we voor je! Extra geld kun je heel makkelijk online verdienen. Laagdrempelig, simpel, gratis en zonder verplichtingen!

Daardoor kun je makkelijk extra geld verdienen. Bijvoorbeeld voor een vakantie of leuke dagjes uit. Of om gratis te shoppen bij winkels zoals een warenhuis of tuincentrum. Dat maakt je leven meteen een stuk leuker!

Maar hoe kun je dan online extra geld verdienen? Lees hieronder de tips om extra geld te verdienen.

Extra geld verdienen vanuit huis

extra geld verdienen
Extra geld verdienen met je computer of smartphone!

Makkelijk extra geld verdienen vanuit huis. Ideaal, want dan heb je geen last meer van files. En niemand kijkt of je wel hard genoeg werkt, want dat bepaal je namelijk helemaal zelf!

Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone met internet. Dan kun je beginnen extra geld te verdienen!

Lees hieronder meer tips of begin direct:

Extra geld bijverdienen met mails

extra geld verdienen
Met betaalde mails extra geld verdienen!

Huh, extra geld verdienen met mails?

Waarschijnlijk heb je daar nog nooit eerder van gehoord. Ik eerst ook niet! Maar het blijkt heel simpel te zijn.

Het zijn reclame mails die je ontvangt en waarvoor je betaald krijgt! Spaarsites sturen deze mails naar je toe. Zij krijgen betaald en geven een deel aan jou!

Het is een hele simpele en gratis manier om extra geld te verdienen.

Lees meer op: online geld verdienen met reclame

 

 

Extra bijverdienen met vragenlijsten

extra bijverdienen
Extra geld verdienen met enquêtes

Ook is extra bijverdienen mogelijk met online vragenlijsten.

Meedoen aan enquêtes is een lucratieve manier om extra bij te verdienen. Je wordt per mail uitgenodigd om mee te doen aan een online onderzoek.

Je kunt overal vragenlijsten invullen; als je maar toegang tot internet hebt. Verplichtingen om mee te doen zijn er niet!

Op jaarbasis kun je zeker honderden euro’s extra bijverdienen. Dat is mooi wat extra geld, toch?

Lees meer info op: geld verdienen met enquêtes

Betrouwbaar extra geld verdienen

Je wilt natuurlijk wel betrouwbaar extra geld kunnen bijverdienen. Is het allemaal wel betrouwbaar? Hier proberen we aan te geven waarom je je geen zorgen hoeft te maken met de methodes.

Allereerst gaat het erom, dat je niets hoeft te betalen om geld te kunnen verdienen. Meedoen is altijd gratis. Wel worden vaak enkele gegevens van je gevraagd. Dat is nodig om je een beetje te leren kennen en relevante reclames te kunnen sturen (alleen per mail!). Ook is dat nodig om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de spaarsites.

Spaarsites moeten zich houden aan regels. Ze mogen jouw gegevens niet direct doorgeven aan andere partijen. Je krijgt ook advertenties alleen per email gestuurd. Ook worden enquêtes alleen online afgenomen, tenzij je zelf hebt aangegeven dat je ook op andere manieren aan een vragenlijst wilt meedoen.

Als laatste is het belangrijk te onthouden, dat je nooit verplichtingen hebt! Helaas zijn sommige spaarprogramma’s niet helemaal eerlijk. Enkele hebben een verplichting tot aankopen doen of betalen hun leden niet uit. Deze sites hebben wij geëlimineerd! De spaarsites die in onze lijst staan, zijn zorgvuldig uitgekozen; we zijn er zelf lid van en hebben er goede ervaringen mee.

Nog veel meer over de betrouwbaarheid en achtergrond van spaarsites en panels kun je lezen op de pagina’s die hierboven in het menu te vinden zijn!