Andere verdienmogelijkheden

De straat en het geld. Zie jij het verband? Wie heel erg arm is, wordt ook wel straatarm genoemd. Maar wie een simpele manier vindt om geld te verdienen, krijgt vaak te horen: “het geld ligt op straat.”

Beter kun je zeggen: het geld ligt online! Steeds meer mensen halen hun inkomen uit het internet. Online actief zijn is tegenwoordig dé manier om geld te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld door een webwinkel te starten of reclame-inkomsten te halen uit filmpjes op YouTube.

Online kun je veel van jouw creativiteit kwijt! Welke ideeën zijn er om online geld te verdienen?

De makkelijkste manier om geld te verdienen

geld verdienen met reclame
Geld verdienen met reclame mails!

De simpelste manier om online geld te verdienen, is door reclame te ontvangen in je mailbox. Dit is helemaal gratis!

Het enige wat je hoeft te doen, is de mails te openen en op de banners (advertenties) te klikken. Dit zijn overigens dezelfde reclames als je ook op tv of op straat ziet.

Lees meer: geld verdienen met reclame mails

Slimme manier om te verdienen: enquêtes

Een andere manier om geld te verdienen is met online enquêtes. Deze worden gebruikt om naar jou te luisteren! Voor bedrijven is het belangrijk te weten waar men in is geïnteresseerd. Zo kunnen producten en diensten aangepast worden op wat men graag wil of prettig vindt.

Bedrijven schakelen onderzoeksbureaus in om dit uit te zoeken. Een van de grootste Nederlandse bureaus is PanelClix. Iedereen vanaf 16 jaar mag gratis lid worden. Doe je serieus mee, dan krijg je geld betaald voor jouw inzet!

Lees meer: geld verdienen met enquêtes

Geld terug krijgen op je online aankopen

Veel mensen weten niet dat dit bestaat: geld terug krijgen op wat je online hebt gekocht. Als je overstapt op een nieuwe zorgverzekering of energieleverancier, kun je € 50 teruggestort krijgen op je bankrekening.

Koop je een nieuw paar schoenen, dan krijg je € 7,50 terug op je rekening gestort. Op bijna alles wat je online koopt kun je geld terug verdienen. Maar bijna iedereen laat dit geld liggen!

Precies weten hoe dit werkt? Lees: online korting