Altijd online korting

Tegenwoordig kopen we veel online. Kleding, schoenen, elektronica, vakanties… bijna alles kun je online kopen of bestellen.

Wie online koopt, is vaak goedkoper uit dan wanneer je dezelfde aankoop in een offline winkel doet. Online webshops hebben minder kosten dan winkeliers.

Maar je kunt online nog veel meer korting krijgen dan je denkt! Lees op deze pagina hoe je geld terug kunt krijgen op bijna iedere online aankoop.

Geld terug op online aankopen

Op deze website kun je lezen hoe spaarsites werken. Dit zijn websites die onder andere mails met reclame versturen waar jij geld mee kunt verdienen.

Deze websites bieden ook de mogelijkheid om geld terug te verdienen op bijna alles wat je online koopt. Dit heet cashback.

Hoe werkt  cashback?

De spaarsites hebben afspraken gemaakt met online winkels. De spaarsites krijgen geld betaald als deze klanten doorsturen naar een webshop. De spaarsites ontvangen dus een vergoeding als een lid aankopen doet bij een webshop. Maar dan moet wel op een speciale knop op de spaarsite zijn gedrukt, zodat de aankoop geregistreerd kan worden. Pas dan ontvangt de spaarsite een vergoeding van de webshop. Een gedeelte wordt teruggegeven aan jou!

Dit is een handige manier om online korting te krijgen. Op bijna alles wat je online koopt, krijg je geld terug betaald. Dit heet cashback. Het geld krijg je terug op je rekening gestort!

Bekijk een overzicht van spaarsites waar je online korting krijgt

online korting

Waarop krijg ik online korting?

Vergeet het gedoe met kortingscodes; regel zelf je online korting! Met de spaarsites kun je in veel gevallen extra korting krijgen op alles wat je online koopt. Vaak is de korting (cashback) zelfs te combineren met kortingscodes en geldt deze ook op aanbiedingen. Dat is dus dubbele korting!

De cashback geldt op heel veel wat je online kunt kopen. Voorbeelden zijn:

  • kleding
  • boodschappen
  • tickets
  • vakanties
  • mobiele telefoon abonnementen

online korting

Hoeveel geld kan ik terugkrijgen?

Dat hangt ervan af via welke cashback-website je jouw aankoop doet. De ene site biedt hogere vergoedingen dan de andere site.

Voor bijvoorbeeld een zorgverzekering kun je € 50 terug verdienen. Hetzelfde geldt voor een nieuwe energieleverancier. Wist je dat vergelijkingssites als Independer en Pricewise dit soort bedragen verdienen als jij via hen overstapt? Door dit zelf te doen ontvang JIJ het geld!

Ook veel webshops van kleding en merken bieden korting, sommige betalen je zelfs 15% terug.

En wat dacht je van je vakantie? Op bijvoorbeeld hotelovernachtingen kun je tot 10% cashback krijgen!

→ Verdien gratis geld terug op online aankopen